Möhippa

Hej vänner!
Nu var det ett tag sedan vi skrev här sist, men vi har haft fullt upp med bröllopsplaneringen. Nu börjar det ju faktiskt närma sig, knappt två veckor kvar nu! Igår var jag och provade klänningen för andra gången, med rätt bh och skor. Nu ska den sys in lite, sedan ska jag dit och prova den igen nästa lördag. Jag har också köpt halsband och örhängen.

Men det jag tänkte ägna detta inlägg åt att berätta om den fantastiska möhippa som mina fina vänner ordnade åt mig. Angelica och min syster Amanda kom upp från Skåne på fredagen, under förevändningen att de skulle på fest i Trollhättan på lördagen (de har en kompis där). På morgonen ringde porttelefonen och jag förstod att någonting var på G (jag hade haft vissa misstankar tidigare, men Amanda och Angelica var väldigt övertygande). Dagen började med en god frukost och mousserande vin. Jag fick också ta på mig en inte alltför vacker prinsessklänning (rosa såklart!) och en rosa tiara. Dagen till ära skulle jag få ”hjälp” att sminka mig. ”Hjälpen” innebar att mina vänner snurrade, blundade och försökte sedan träffa rätt med sminket. Detta resulterade i att jag hade läppglans på kinden och rouge lite överallt.

När vi hade ätit begav vi oss mot bussen. Innan jag gick på bussen fick jag en ögonbindel i form av ett par strumpbyxor. När vi så småningom gick av bussen, kom en främmande man fram och hälsade på mig och sa att vi skulle åka en runda. Jag tänkte: ”hoppas de andra ska följa med”, det skulle inte kännas helt okej att sätta sig i en främmande mans bil med ögonbindel… När vi kom fram hörde jag en häst frusta till och då förstod jag vad som var i görningen. Vi skulle rida stora ardennerhästar! Många av mina vänner hade aldrig ridit förut, så det var modigt av dem att sitta upp på dessa gigantiska hästar. Men de var lugna och snälla. Vi red ut en runda och det var hur härligt som helst. Jag red i den rosa klänningen och kände mig som en Disneyprinsessa! Efter ridturen blev det tårta hemma hos de som anordnade turen.

Efter ridningen åkte vi hem, duschade, bytte om och gjorde oss i ordning för kvällen. Jag fick ha valfri klädsel på mig, men tiaran behöll jag på så klart. Nästa anhalt var en inspelningsstudio där jag fick spela in en låt och vännerna körade. Jag har aldrig spelat in en låt så förut, det var verkligen jättekul!

Vid det här laget hade vi börjat bli ganska hungriga, så nästa punkt på schemat var middag på en fin italiensk restaurang. Jag åt oxfilé kvällen till ära. När middagen var klar, begav vi oss till en karaokebar där vi sjöng och drack drinkar tills de stängde.

En helt fantastisk dag, tack underbara vänner <3.

11986462_10153362866383153_2585639584963099060_n

 

Ps. Niklas hade svensexa samma dag. Han var också väldigt nöjd. Jag tror att han kommer att skriva ett inlägg om sin dag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *