TACK TACK TACK för en underbar dag! <3

Nu är vår stora dag över, det känns lite tomt och märkligt. Men vi är lyckliga. Och tacksamma över att vi fick en sådan magisk dag/kväll. Här kommer några minnen från de olika momenten under dagen.

VIGSELN:
Vi var verkligen nervösa när kyrkklockorna ringde och när dörrarna sedan öppnades och vi fick se alla fina gäster. Den klassiska ingångslåten Bröllopskör av Wagner spelades och vi gick långsamt fram till altaret. Prästen var rolig, bra och lättsam. När han skulle ta upp vigselringen ur asken, följde hela skumplasten som håller uppe ringen i asken med och jag började skratta. Nervositeten gjorde inte saken bättre och jag började få panik över att jag inte skulle kunna sluta skratta! Men det kunde jag, tack och lov. Det var verkligen en speciell känsla att vara inne i kyrkan och se alla släktingar och vänner sitta där. Dessutom hade några kollegor åkt ända från Borås för att komma och titta i kyrkan.

Carro sjöng jättefint i kyrkan. Hon sjöng låtarna ”Kärleken förde oss samman” och ”Can you feel the love tonight”. Psalmerna vi hade valt var ”Måne och sol” och ”Du vet väl om att du är värdefull” och sedan gick vi ut till en instrumental version av ”För kärlekens skull”.

Men en sak som vi ångrar: vi glömde filma vigseln! Vi hade planerat det, men glömde helt enkelt bort det. Om det är någon som har något filmklipp, får ni gärna säga till!

FOTOGRAFERINGEN:
Efter vigseln tog fotografen en gruppbild på oss och våra gäster, innan vi åkte iväg på fotograferingen. På den ”individuella” fotograferingen tog vi bilder i skogen, vid en Herrgård, vid en sjö och vid Jonsereds fabriker. Det var riktigt roligt att bli fotograferade, även om det var svårt att komma på nya poser. Det var heller inte helt lätt att gå med klackskorna och den stora klänningen i skogen. Det fastnade både grenar, kottar och barr i klänningen.

MINGEL/MIDDAG:
När vi var påväg till middagen, spelades Håkan Hellströms underbara låt ”Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din” upp. Sedan blev det brudskål, innan vi minglade runt bland gästerna.

Sedan blev det middag i form av buffén, som vi blev riktigt nöjda med. Under middagen hölls det flera jättefina tal/sånger. Efter middagen togs borden bort och det skulle bli dags för dans. Min kompis Sammy ledde en dans som de allra flesta deltog i, riktigt roligt! Sedan blev det brudvals till Westlifes låt ”Queen of my heart”. Vi var ganska nöjda med dansen, vi hade övat en hel del. Mina kollegor på jobbet var oroliga för att jag skulle snubbla på klänningen i samband med hoppet (som vi hade sett på Let´s dance), men vi klarade det. Sedan dansade några till en spelningslista på Spotify, som vi hade förberett medan andra minglade runt och pratade.

Vi hade en helt fantastisk dag. STORT tack till alla underbara vänner och släktingar som var med och delade vår speciella dag. Ett extra tack till tärnan Amanda (min syster) och best man Mattias (Niklas bror), värdparet Elin och Joakim samt toastmaster Daniel och toastmadame Caroline för ert ovärderliga stöd.

Har ni fotograferat eller filmat så skulle vi vara väldigt tacksamma om vi kunde få ta del av dessa. Antingen att ni skickar genom mail eller från dropbox. Niklas håller även på att fixa så alla kan komma åt bilderna som vi får.

Vi kommer att minnas denna dag för resten av våra liv.
Kärlek till er <3

2 thoughts on “TACK TACK TACK för en underbar dag! <3

  1. Ja, det var en fantastisk dag o kväll som jag nu nästan varje dag tänket tillbaka på, tittar på foton o ler för mig själv. Skulle nästan vilja köra om allt ihop i slow motion? så man hann med att prata ännu mer med gästerna o er o njuta av stämningen – tiden gick väldigt fort tyckte jag..
    Hursomhelst ni var ett strålande vackert brudpar ?o tärnan o bestman var inte så tokiga de heller?. Ja, det var en dag att vara stolt över!!
    Tack för allt ini ordnat allt så fint?.
    Kram från Strandbaden!,

    • Tack mamma för din fina kommentar! Och tack för all hjälp innan och under bröllopet! Det var verkligen en underbar dag! Jag tänker också på den varje dag! Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *