Tal & spex

Nu har sista svarsdag passerat och vi har en ganska bra bild över vilka familjemedlemmar och vänner som kommer att vara med och förgylla vår dag. Vi har redan börjat göra en preliminär bordsplacering. Det var roligt och jag tror den blev ganska bra faktiskt Det var intressant att fundera på vilka som skulle komma bra överens.

Jag vill passa på att påminna om ni vill hålla tal eller hitta på något annat under middagen/festen, hör av er till Toastmastrarna. Deras kontaktuppgifter finns här på hemsidan under ”Kontakt” eller på inbjudningskorten. Observera att det också har kommit en ny sida här på hemsidan som heter just ”Tal & Spex. Där kan ni läsa mer om ”regler” för tal och spex.

Vi kommer att uppskatta alla tal och spex! <3

Vi kan passa på att bjuda på en bild från provfotograferingen:

Foto taget av Mattias Andersson www.mattiasfoto.se

Foto taget av Mattias Andersson www.mattiasfoto.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *