Varför valde vi just 3:e oktober?

Vi har flera gånger fått frågan varför vi valde att gifta oss just den 3 oktober av alla datum, det finns ju trots allt 365 olika datum att välja mellan. Det finns olika anledningar till att det blev just den 3:e oktober:

– Alla goda ting är tre, så det känns bra att datumet innehåller en 3:a.
– När vi kom på att vi skulle gifta oss, skulle vi inte hinna planera bröllopet till sommaren och jag som har svårt att vänta alltför länge ville ju inte vänta ända till sommaren 2016. Dessutom är det ju kul att inte göra som de flesta andra. Det är ju lite ovanligare med ett höstbröllop än ett sommarbröllop…
– Vi tänkte att det ju kan vara fina färger i naturen i oktober. Vår förhoppning är att löven har börjat gulna, vilket kan göra sig mycket vackert på bild.
– Vi tänkte också att eventuella gäster kanske inte är lika uppbokade på annat i oktober som på sommaren när många har semester. Det kan ju vara kul att ha något roligt att se fram emot även på hösten, man behöver ju inte göra allt roligt på sommaren.

Det som är nackdelen med oktober kan ju vara vädret. Det finns ju risk för att vädret inte är topp. Men efter denna sommar kan man ju säga att det inte är någon solgaranti bara för att man gifter sig på sommaren.

Vi tror att den 3 oktober kommer att bli en magisk dag! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *